Φέτος υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
«Αγκαλιές Από Απόσταση»
Ένα πρωτοχρονιάτικο ραδιοφωνικό βαριετέ του Φοίβου Δεληβοριά, με “κάλαντα” και ευχές από 25 άστρα της Βηθλεέμ του ελληνικού τραγουδιού.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, την ώρα που κάνει την έκτακτη εκπομπή του στο Δεύτερο δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια οικογένεια με ένα μικρό κοριτσάκι. Λόγω του lockdown δεν έχει κάλαντα φέτος, μόνο τηλεδιασκέψεις και ραδιόφωνο, με το οποίο έχει πάθος ο μπαμπάς της. Ο Φοίβος το παίρνει πατριωτικά. Μαζεύει 25 φίλους και ομοτέχνους του στο στούντιο της ΕΡΤ και από κει στέλνουν αγκαλιές, κάλαντα και ευχές σε εκείνην, αλλά και σε όλες τις ελληνικές οικογένειες που υποδέχονται το 2021 μοναχικά ή με παρέα, μέσα από τις συχνότητες του Δεύτερου. Ένα δίωρο, εγκάρδιο καλωσόρισμα για μια χρονιά που την περιμένουμε όσο καμία άλλη.
Εύχονται τραγουδιστά (με αλφαβητική σειρά):
Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Κραουνάκης, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μεντζέλος, Πάνος Μουζουράκης, (με τον Πάνο Σουρούνη), Nalyssa Green, Ελεωνόρα Μανόνα, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαγεωργίου (Polkar), Μαρία Παπαγεωργίου, Μαρίζα Ρίζου, Οδυσσέας Τσάκαλος, Μανώλης Φάμελλος, Νεφέλη Φασούλη, Μάρθα Φριντζήλα, Χατζηφραγκέτα, USURUM.
Ως «ελληνική οικογένεια 2021» συμμετέχουν φιλικά οι:
Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Βάσω Καβαλιεράτου και η μικρή Ιόλη Δεληβοριά
Τεχνική Επιμέλεια στο Studio E: Κώστας Γιαννακόπουλος, Αργύρης Παντελιάδης και Διονύσης Λυμπέρης
Μοντάζ: Γιώργος Κωστόπουλος

ēē