Ένας από τους πιο θρυλικούς εν ζωή ηθοποιούς, ο 90-χρονος πλέον Βρετανός Sir Christopher Lee, (μέγιστος θεός), γνωστός από τις συμμετοχές του σε ταινίες όπως τα “Lord of the Rings”, όπου έκλεψε τη παράσταση ως Sarouman, τα (καινούρια) “Star Wars”, το “Dracula” και το “The Man With the Golden Gun” του James Bond, ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κυκλοφορήσει το δεύτερο metal album του.

Για όσους έχουν ‘χάσει επεισόδια’, θυμίζουμε ότι ο μεγάλος ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε albums των Manowar (ως αφηγητής) και των Ιταλών Rhapsody of Fire, ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του metal album,  “Charlemagne: By the Sword and the Cross”.

Το νέο του album θα έχει τίτλο “Charlemagne: The Omens of Death”, και σχολιάζοντας τις διαφορές του με το πρώτο του album, ο Lee είπε: ‘Το “..By the Sword and the Cross” είναι φυσικά, heavy metal, αλλά αυτά που τραγούδησα ήταν περισσότερο συμφωνικά. Τώρα στο δεύτερο, το “..The Omens of Death”, θα είναι 100% heavy metal. Δεν τσιρίζω ή τίποτα τέτοιο, αλλά είναι σίγουρα 100% heavy metal’.

Στα παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον μεγάλο ηθοποιό να ξετυλίγει το ταλέντο του τόσο με τους Rhapsody, όσο και να πάρετε μια γεύση από το πρώτο του metal εγχείρημα..

http://www.youtube.com/watch?v=z16_mx1edG0&feature=related