ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
” Η ΓΥΡΑ “
Χειμώνας 2018
Σταυρός του Νότου (+) 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Ώρα προσέλευσης :21.30
Έναρξη : 22.00


Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του ,με τραγούδια ,όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα ! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το “the magic bus tour 2015-2016” ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα ,Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα “Σταυρός του Νότου”- άλικο ,Θεσσαλονίκη ,Σαντορίνη ,Ρόδος , Χάλκη , Νεμέα , Άργος , Ηράκλειο ,Χανιά , Ρέθυμνο , Άγιος Νικόλαος , Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση!


Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας, από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. .
Αφετηρία της “Γύρας” , ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 ,με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία !

“Η γύρα ”
Παίζουν :
Γιάννης Κοντάκης: ηλεκτρικό μπάσο
Πολύδωρος Φραντζεσκάκης : τύμπανα
Παναγιώτης Μαυράκης : ηλ. Κιθάρα
Κυριάκος Καραμπερόπουλος : πνευστά
Χρήστος Σπηλιόπουλος : πνευστά
Κατερίνα Ανδρουλάκη : ακορντεόν

Συμμετέχει φιλικά : Έλενα Αναγιώτου 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ