Βέβηλος – Anser
+ Dj Magnum
Παράφρων

Dj Twelve
Abismo
Μυστήριος Τύπος
Andri J Univers
Ραμμένος Άσσος
Tiny Jackal
TsekosFee
Στη πιο ζεστή νύχτα του καλοκαιριού ζήσαμε ένα live απο αυτά τα μεγάλα τα live που μας έλειψαν το περσινό καλοκαίρι. Το Κατράκειο φλεγότανε απο τα 40αρια που βάρεσε ο υδράργυρος, τα καπνογόνα ανέβασαν τη θερμοκρασία ακόμα πιο ψηλά και για ένα γεμάτο 5ωρο οι καλλιτέχνες έδωσαν τη ψυχή τους, στη γιορτή της μουσικής, όπως την χαρακτήρισε και ο υπεύθυνος της παραγωγής.

Λόγω της αφόρητης ζέστης, φτάσαμε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γύρω στις 21:00 και έτσι προλάβαμε να δούμε τον Anser με τον Βέβηλο να βγαίνουν μαζί και να τραγουδάνε το “Αμα ρωτήσουν που χάθηκα” και το θέατρο να παίρνει φωτιά.

Τα επόμενα 75 λεπτά ανήκανε  στο Anser, να τα δίνει όλα επί σκηνής με αρκετά κομμάτια από τις τελευταίες δουλειές και τον Buzz κάποια στιγμή να ανεβαίνει για να πουν το “Ίσως να μην γεράσουμε”. Για τον Anser δεν χρειάζονται πολλά λόγια, απλά να βρεθείς σε ένα Live του για να καταλάβεις πως είναι το αληθινό χιπ χοπ.

 

Κάθε live του Βέβηλου είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία και χρόνο με τον χρόνο ο Βέβηλος ωριμάζει και περισσότερο όπως και εμείς μαζί του. Η χθεσινή εμφάνιση του τα είχε όλα. Απίστευτη όρεξη στην αρχή με αρκετό δυναμισμό, στα μισά της βραδίας η απόλυτη κορύφωση  με το “Με Λένε Δρόμο”, με τον Τσέκο το “Πολισμανία”, το “Δωμάτιο με Θέα” και φυσικά με το νέο του κομμάτι τον “Καθρέφτη” να βρωντοφωνάζει πως ήρθε για να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια και στο τέλος το καλύτερο κλείσιμο συναυλίας του Βέβηλου με έντονα συναισθήματα και με το “Μήνυμα στο Μπουκάλι”,  το “Να Έρθεις Απόψε να με Βρεις”, το “Σεζάριο” το  “Η Νύχτα που Έπαψα να Μεταφράζω τις Σιωπές” να ακούγονται μέσα στο θέατρο και μαζί με το σχεδόν ολόγιωμο φεγγάρι που είχαμε απο πάνω μας, να κλείνουν ιδανικά το βιβλίο της βραδιάς!

Ήταν μία πολύ δυνατή βραδιά που την είχαμε όλοι ανάγκη και ήρθε να επιβεβαιώσει πως το ελληνικό χιπ χοπ διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις του των τελευταίων χρόνων.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Action Εστί για την παραγωγή!

Ραντεβού στα επόμενα!

Κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος | Φωτογραφίες : Proxima Estacion Esperanza(Leo) | Video : mousikesebeeries Youtube Channel