Στις περισσότερες συναυλίες που έχω βρεθεί αυτό το διάστημα, το πρώτο πράγμα που ακούς από τους καλλιτέχνες, είναι ένα “δύο χρόνια είναι πολλά”. Οι περισσότεροι έχουνε να παίξουν Live από το καλοκαίρι του 2019 και και ανεβαίνουν στη σκηνή και βγάζουν ολη αυτή την ενέργεια που έχουν συσσωρεύσει, όλο αυτό το διάστημα της απραγίας.

Έτσι λοιπόν και η παρέα των Social Waste. Ανέβηκαν στη σκηνή των φθινοπωρινών γιορτών του Αγίου Δημητρίου εχθές και μας χάρισαν μία από τις καλύτερες συναυλίες τους, κάτω απο το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου!

Μιάμιση ώρα επί σκηνής (θέλαμε λίγο παραπάνω) βγάλανε πάθος, ενέργεια και ρίμες, παίζοντας τα καλύτερα κομμάτια τους και τον κόσμο να ακολουθεί, φυσικά κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Το κοινό των Social θεωρώ πως είναι από τα πιο υγιή και συνειδητοποιημένα, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε live.

Ακόμα μία βραδιά αληθινού χιπ χοπ με παραδοσιακά όργανα, λούπες και από δίπλα τσαμπούνες, λαούτα, κλαρίνα φλάουτα και λύρες 3500 ετών!!

 

Οι Social έχουν λόγο αληθινό, πολιτικοποιημένο και είναι μία μεγάλη παρέα που όλοι είναι μούτσοι και όλοι καπετάνιοι, χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν και όλοι έχουν ένα σκοπό.

Κι αν αναρωτιέσαι ακόμα τι είναι οι Social Waste, είναι αυτό που είχανε πει κάποτε σε μία συνέντευξη “Μια ανταλλαγή αρωμάτων, ιδεών και γενικότερα κόσμων που για χιλιάδες χρόνια συνυπάρχουν και εξελίσσονται παράλληλα και μεταφέρουν στην εποχή μας πληροφορίες από τα βάθη της ιστορίας”.

Καλή αντάμωση!

επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος
video : mousikesbeeries Youtube Channel