Τα 71 κλείνει σήμερα ο μεγάλος Bruce Springsteen! Γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1949 στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, o Bruce Springsteen θεωρείται θρύλος της παγκόσμιας ροκ μουσικής σκηνής.

Πριν λίγες μέρες έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Rolling stones και μεταξύ άλλων είπε : “Το Black Lives Matter είναι μια κίνηση τεράστιας ελπίδας και είναι μια εξαιρετικά πολύμορφη ομάδα νέων που βρίσκονται στο δρόμο”

O Bruce Springsteen κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το τραγούδι του 2002 «The Rising» το οποίο δείχνει, μεταξύ άλλων, βοηθούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και διαμαρτυρίες του ακτιβιστικού κινήματος «Black Lives Matter».

Ο Springsteen και η σύζυγός του κάνουν μια σύντομη εμφάνιση στο βιντεοκλίπ, όπως και  ο Μπάιντεν, ο οποίος  εμφανίζεται να κάνει μια ομιλία στην οποία λέει: «Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε αν το κάνουμε μαζί” , δείτε το βίντεο!

Τέλος Οκτώβρη περιμένουμε και το νέο άλμπουμ του με την E Street Band με τίτλο Letter to you. Μπήκαμε σε ένα στούντιο και μείναμε 4 μέρες και 4 νύχτες και γράφαμε. Το κάναμε όπως παλιά”

Το “Letter To You” θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τη Sony Music και την Panik Records στην Ελλάδα. Θα περιέχει 12 rock τραγούδια, 9 καινούργια και τρεις ακυκλοφόρητες συνθέσεις της δεκαετίας του ’70!

 

 

Διαβάστε ακόμα…

Bruce Springsteen Live @ San Siro, Milan 7/6/2012