10856243_10204429490810628_642450361_o
Ρακομελάδικο “Το Μέλι”
Βρίσκεσαι στα Πατήσια. Αν θελήσεις να φας έχεις να επιλέξεις από σουβλάκι μέχρι sandwitch, hot dog και κρέπα. Αν θελήσεις να πιείς καφέ έχεις πάνω από 10 διαφορετικές επιλογές. Για τα περισσότερα πράγματα έχεις επιλογές. Για να διασκεδάσεις πραγματικά όμως, χωρίς να αφήσεις ένα μηνιάτικο βέβαια, η επιλογή είναι μία. Το Ρακομελάδικο Το Μέλι.
Το ρακομελάδικο αυτό λοιπόν θα το βρείτε στα Πατήσια στην οδό Λασκαράτου 1. Στις 12.30 π.μ. όπου ανοίγει, μπορείτε να πιείτε ένα ήρεμο καφεδάκι, ενώ παράλληλα έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε παίζοντας διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, συνοδευόμενα με χαλαρή ροκ μουσική. Από το μεσημέρι και μετά αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του το αλκοόλ. (ρακή, οινόμελο, κρασί, ούζο, μπύρα και ότι άλλο τραβά η όρεξη ανάλογα με τα κέφια!) Πάντοτε θα βρείτε και κάτι συνοδευτικό να ‘τσιμπήσετε’, καθώς τα παιδιά φτιάχνουν με μεράκι και χαρά διάφορες ποικιλίες, που μπορείτε να τους ζητήσετε από το πρωί έως αργά το βράδυ. Όταν η νύχτα φτάσει ξεκινά ο πανικός και η ξέφρενη διασκέδαση! Η μουσική σταδιακά αρχίζει να αλλάζει ώστε να ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Τα τραπέζια αδειάζουν μόνο όταν πρόκειται για χορό, καθώς το γλέντι που επικρατεί διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες!
10846786_10204429483210438_769691117_n
Η οικειότητα και η φιλία του προσωπικού και των παιδιών που το έχουν με τον κόσμο (πλέον οι θαμώνες δεν είναι πελάτες αλλά φίλοι), αλλά και οι γευστικές πρωτοτυπίες του το κάνουν να μοιάζει μοναδικό. Πέρα από την παραδοσιακή ρακή, που το κατάστημα προμηθεύεται απευθείας από παραγωγό της Κρήτης (όπως και το κρασί, το τσίπουρο αλλά και το ούζο που έρχονται από τοπικούς παραγωγούς), οι φημισμένες πλέον γεύσεις του ρακόμελου, του οινόμελου και της ψημένης ρακής αλλά και των κλασικών προϊόντων ( Ποτά, Μπύρες κ.τ.λ. ) κάνουν το Μέλι να μην μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο του είδους του. Από τυποποιημένα Cider μέχρι την μοναδική ρακή με γεύσεις που παράγεται από τους ίδιους η ποικιλία που έχει κάποιος να επιλέξει είναι τεράστια. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη ρακή με ιδιαίτερες γεύσεις όπως καρύδα, σοκολάτα, φράουλα, καρπούζι και κεράσι, γεύσεις μοναδικές και υπέροχες!
DGR_1956
Κλείνοντας, πρέπει να γνωρίζετε για τα event που διοργανώνουν τα παιδιά στο μαγαζί. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Ρακομελάδικο το Μέλι, διοργανώνει live με όλων των ειδών τις μουσικές καλώντας κάθε φορά, συγκροτήματα με μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουν. Ο συνδυασμός είναι μοναδικός και το αποτέλεσμα βγάζει ένα καταπληκτικό κέφι με τον κόσμο να γεμίζει κάθε γωνία του μαγαζιού και τη διασκέδαση να ανεβαίνει στο έπακρο.
Κάθε Τρίτη το Μέλι φιλοξενεί τον Θάνο στην επιλογή της μουσικής , ο οποίος με τη σειρά του μας ταξιδεύει σε όλο το φάσμα της έντεχνης και ροκ (ελληνικής και μη) σκηνής.
Γιατί αυτό που χαρακτηρίζει αυτόν τον χώρο είναι ότι η διασκέδαση είναι μια καθημερινή συνήθεια.
Ενημερωθείτε για τα event του μαγαζιού μέσα απο την επίσημη ιστιοσελίδα του εδώ.
Λασκαράτου 1 & Πατησίων
Άνω Πατήσια