ΒΕΒΗΛΟΣ
Η νύχτα των σκιών…
2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2Ο22
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στην καρδιά της Αθήνας, θα πέσει η “Νύχτα των Σκιών” και οι άυλες μορφές που χρόνια σχηματίζονται από τους στίχους των ηρώων του δρόμου, θα λάβουν σάρκα και οστά. Τη συγκεκριμένη νύχτα, το αδύνατο γίνεται δυνατό καθώς ολόκληροι κόσμοι αναδύονται για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει. Συναισθήματα που ζητούν το φως για να έρθουν σε απελευθέρωση, σκέψεις που ζητούν και άλλα χείλη για να εξιλεωθούν, φωτιές που ζητάνε και άλλες καρδιές για να απλωθούν, όλα θα βρίσκονται εκεί.
Ο Βέβηλος χρησιμοποιώντας δεξιοτεχνικά το λόγο ως βέλος στην καλλιτεχνική του φαρέτρα, παρουσιάζει ένα έργο τριών διαστάσεων και βιβλίων, που έρχεται μέσα από 25 χρόνια ενεργούς μουσικής δράσης. Η “Νύχτα των Σκιών” δεν είναι απλά μία συναυλία. Είναι μία εμπειρία η οποία περιμένει να την βιώσεις. Λοιπόν;
Τα πρώτα εισιτήρια 10€ (μέχρι εξαντλήσεως)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ


SOCIAL WASTE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

“…η φωνή στο ηχείο, και στο πάλκο η μπάντα”
Οι Social Waste επιστρέφουν στις καλοκαιρινές σκηνές. Μετά από δύο χρόνια αποχής φορτώνουν γκάιντες, λαούτα, μπαγλαμάδες, αρχαίες και ποντιακές λύρες και ξεκινούν μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ – ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Καλοκαιρινές βόλτες μαζί.
Φουλ μπάντες, φουλ φάση.
Άχαστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ


ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ 
ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
Οι Λόγος Τιμής, ένα από τα πιο αγαπημένα ραπ συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια συναυλιακής σιωπής, στη σκηνή της Τεχνόπολης. Ετοιμαστείτε να (ξανα)ζήσετε την μοναδική ατμόσφαιρα ενός ΛΤ live, σε ένα event – σταθμό για το καλοκαίρι του 2022!
 Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (περιορισμένη προπώληση) και 12€ (υπόλοιπη προπώληση και ταμείο)
Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων του (Wind, Media Markt, Public κλπ). Σύντομα εισιτήρια και στα φυσικά σημεία.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ


Bloody Hawk x Dani Gambino 
25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Bloody Hawk και Dani Gambino συναντιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το κορυφαίο rap double bill του καλοκαιριού.
Ο ράπερ από τη Ξάνθη βρίσκεται στο κορυφαίο σημείο της μέχρι στιγμής πορείας του, με τον πρόσφατο δίσκο “Τίμημα” να κερδίζει πρωτιές κάθε τύπου και τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ ο Dani Gambino με τον DJ The Boy έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα super hot ονόματα της σκηνής, με κινήσεις ματ σε δισκογραφικό και συναυλιακό επίπεδο.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

ANSER
15 ΧΡΟΝΙΑ 
+GUESTS

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Επιστροφή στις συναυλίες για τον Anser που απολαμβάνει να ταρακουνά το κοινό με τη μουσική, το flow και τις σκέψεις του!

Φέτος το καλοκαίρι, πιο δυνατός από ποτε επιστρέφει για να γιορτάσει 15 χρόνια από την πρώτη του συναυλία. Ο τελευταίος δίσκος του, «ΤΟ ΑΔΥΤΟ», αλλά και τα singles που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν ότι ο Σπαρτιάτης εξελίσσει την τεχνική και τη στιχουργική του αδιάκοπα.

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία. Αθήνα είναι έτοιμη;

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ