ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Φέτος γιορτάζουμε την μουσική, την ζωή και τα 10+2 χρόνια του ομορφότερου φεστιβάλ της Ελλάδας! Δυο χρόνια απουσίας ήταν πολλά – και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε παρέα την μαγεία των συναυλιών κάτω από τα αστέρια – κάτι που θα μας θυμίσει πως η μουσική είναι η απάντηση σε όλα!

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας πιο εντυπωσιακό και μεγάλο από ποτέ. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι- εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε.

Η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον, οι αναμνήσεις γεμίζουν νότες, και το φεστιβάλ  Πόζαρ περιμένει ανυπόμονα τους φίλους του που θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο –  μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα, για να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο μελωδίες, συναντήσεις, χαμόγελα, free camping και απίστευτη ενέργεια!

13km από την ιστορική Αριδαία και 35km από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ. Είστε έτοιμοι;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Εισιτήρια

Τριημέρου

30/ 35 ευρώ

Ημερήσιο/Φοιτητικό/Ανέργων

15ευρώ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ

Διαβάστε ακόμα…

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2022

Γιάννης Χαρούλης | Καλοκαίρι 2022