“VOLVI CAMP FESTIVAL” 
ΣΤΑΥΡΟΣ – Δ.ΒΟΛΒΗΣ
3 – 4 – 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

10401909_1556818137878950_965703655408596370_n

 

Το VOLVI CAMP FESTIVAL, μια διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) του Δήμου Βόλβης στον Σταυρό, είναι πλέον γεγονός!
Το πρώτο θερινό μουσικό φεστιβάλ στον Δήμο μας, ξεκινάει δυναμικά. Σκοπός μας είναι το 3ήμερο να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί.
Αξιόλογοι Έλληνες καλλιτέχνες θα στηρίξουν το πρώτο φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Ιουλίου.

*** ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ***

3/7 ΠΕΜΠΤΗ: Μπλε, Νίκος Ζιώγαλας, Ανδριάνα Μπάμπαλη

4/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σωκράτης Μάλαμας

5/7 ΣΑΒΒΑΤΟ: Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Ώρα έναρξης των συναυλιών: 21:30

Από τις 7 το απόγευμα, 2 μουσικά σχήματα (διαφορετικά κάθε μέρα) θα ανοίγουν τις εκδηλώσεις στη μικρή σκηνή του Volvi Camp Festival.

*** Πρόγραμμα Μικρής Σκηνής ***

3/7: Χρήστος Γεωργοπέτρης & Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Βενιαμίν Τρίο
4/7: “Laroja”, “Meltdown”
5/7: “Συμφωνικό Ωδείο – Τhe Βand”, “Red Alert”

Στον χώρο των συναυλιών θα υπάρχει ελεύθερο camping, με ντουζιέρες και τουαλέτες.
Καθώς το φεστιβάλ θα λάβει χώρα μέσα στον Σταυρό. η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη -ακόμη και χωρίς μεταφορικό μέσο- με λεωφορείο ΚΤΕΛ (3,60€ η τιμή εισιτηρίου) από Θεσσαλονίκη (75km), όπως και από άλλες γύρω πόλεις (Καβάλα, Δράμα, Σέρρες κτλ).
Έτσι, δίνεται στους επισκέπτες, η ευκαιρία, εκτός της μουσικής, να απολαύσουν την υπέροχη φύση του Σταυρού, το βουνό και τη θάλασσα, όλα σε απόσταση αναπνοής, αλλά και την τοπική αγορά του.
Όλα αυτά σε έναν τόσο κοντινό προορισμό!

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 01/07 στις 14:00 και μπείτε στην κλήρωση για τις 2 διπλές προσκλήσεις για το τριήμερο φεστιβάλ. Στείλτε μας email στο mousikesebeeries@gmail.com με θέμα VOLVI CAMP FESTIVAL. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 01/07 στις 18:00