Υπέροχος Δημήτρης Μυστακίδης εχθές το βράδυ στο club του Σταυρού Του Νότου. Μια ολοκληρωμένη, καλοστημένη βραδιά και ένα μουσικό πέρασμα από από τον Τσιτσάνη και την Νίνου της δεκαετίας του 50′ και τραγούδια προπολεμικά, μέχρι το Μόρσο του σήμερα, για έναν Δημήτρη Μυστακίδη που τον είδα τόσο απελευθερωμένο όσο δεν τον είχα ξαναδεί! Πραγματικά υπέροχος.
Ειδική αναφορά στην εξαιρετική Νεκταρήλια Τσομπάνογλου για τα τραγούδια και την φωνή της και σε όλη τη μπάντα που μου άρεσε πάρα πολύ.
Πολύ ωραία βραδιά, δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω πολλά νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο, που όσο τον ακούω τόσο πιο ενδιαφέρον και οικείος μου φαίνεται και έχω την εντύπωση πως αρκετά τραγούδια από τον δίσκο θα μείνουν για πολλά χρόνια στην “πρώτη γραμμή”.
Θα ξαναπάω στο club, αφενός για να ακούσω τα “Όνειρα δολάρια” ( βέβαια δεν πήγα από την αρχή και δεν ξέρω καν αν το έπαιξε) αφετέρου γιατί ήταν μια βραδιά που νόμιζες πως όλο το μαγαζί ήταν μια παρέα. Μέχρι και πρόταση γάμου επί σκηνής ζήσαμε. Να ζήσουν και τα παιδιά. Ωραία πράγματα δηλαδή. Τις Παρασκευές λοιπόν για όλες του Φλεβάρη ο πολυπράγμων Δημήτρης Μυστακίδης και η ωραία του μπάντα μας περιμένουν.

επιμέλεια άρθρου : Θάνος Τεγόπουλος
βίντεο : mousikesebeeries Youtube Channel


Διαβάστε ακόμα…

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ CLUB TOY ΣΤΑΥΡΟY ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

15 τραγούδια που αγαπήσαμε και ακούσαμε περισσότερο το 2022