ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

Κείμενο, Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες, Στάθης Κατάρας

Από τον καιρό που άρχισα να μην ντρέπομαι για την καταγωγή μου και να εκφραστώ όπως έχω μάθει να εκφράζομαι, πραγματικά απελευθερώθηκα, έγινα αυτό που είμαι σήμερα και το χαίρομαι και πιο πολύ». είχε που πριν λίγο καιρό σε μία συνέντευξή του και αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε και στη μεγάλη συναυλία του στο θέατρο Λυκαβηττού για τα 25 χρόνια.

Εκτός από τον Λιάκο που έχουμε συνηθίσει πια να τον λέμε, το χάρηκε και το κοινό ακόμα περισσότερο, ένα κοινό που σχεδόν κατέκλυσε το θέατρο. Με φουλ μπάντα και την ξεσηκωτική ενέργεια που γνωρίζουμε, ο Εισβολέας ανέβηκε στη σκηνή για να γιορτάσει τα 25 χρόνια πορείας μέσα στη μουσική. Μια πορεία με πολλά πρόσωπα, πάντα επίκαιρα, άλλωτε με ρίμες και άλλωτε με μερακλίδικα ρεφρέν!

“…Είναι που ‘μαι ρεαλιστήςΚι οι ουτοπίες με πνίγουνΤα όνειρά μου σταματούνΜόλις τα μάτια ανοίγουν
Τι να σου πω δεν ξέρω πώςΜα πάντα νιώθω ξένοςΝα φταίει που είμαι ρομαντικόςΚι απελευθερωμένος;…”

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ήταν μαζί και οι φίλοι του επί σκηνής. Ιουλία Καραπατάκη , Νεφέλη Φασούλη και πολλοί ακόμα, μας χάρισαν ένα Live που θα μείνει αξέχαστο!

 

Ο Εισβολέας πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο “Η βιομηχανία των ηλιθίων” και στο υπόμνημα γράφει :”Πρόκειται για ένα κοινωνικοπολιτικό trolling, που αποτυπώνει την κοινωνία και τις παθογένειές της: η σύγχρονη εργασία, οι κοινωνικές τάξεις, τα άκρα και οι φασίζουσες συμπεριφορές, η εκκλησία, τα σκάνδαλα. Αυτά που ζήσαμε από τη μεταπολίτευση και μετά, με όλα τα κοινωνικά στερεότυπα, τα ίχνη σε λαιμούς από κολάρα γονικών υποδείξεων, τον εγωκεντρισμό που χτίζουν τα μίντια, τις πλαστικές μας ανάγκες και με όλους εμάς εθισμένους στη νοοτροπία του ωχαδερφισμού. Ιδωμένα όλα αυτά μέσα από τη σάτιρα και την ειρωνεία…”

Λιάκο συνέχισε έτσι ατόφια, ρομαντικά και αληθινά!

Επόμενες στάσεις

13/7 – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Plastiras Lake Festival
20/7 – ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 12+2 Φεστιβάλ Πόζαρ
3/8 – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ Dune Festival
9/8 ΜΕΤΣΟΒΟ Anilio Park Festival
17/8 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Amvrakia Music Festival
28/9 ΠΑΤΡΑ Royal Theatre

Διαβάστε ακόμα…

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ – Η Βιομηχανία Των Ηλιθίων | Νέο άλμπουμ |