ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 
ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κείμενο – Φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος
Βίντεο : Mousikes ebeeries Youtube Channel

Φρέσκια, δροσερή, θεατρική, συγκινητική.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου διανύει ίσως την καλύτερη φάση της πορείας της και κάθε της βήμα φαίνεται πιο σίγουρο και στιβαρό από το προηγούμενο.
Είχαμε μια κουβέντα με φίλους εχθές μετά το τέλος της συναυλίας και ομόφωνα την κατατάξαμε στην κορυφή των Ελληνίδων ερμηνευτριών της γενιάς τής.
Με τραγούδια δικά της αγαπημένα μας από τις σπουδαίες συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια αλλά και με ένα ρεπερτόριο που μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα, που λέμε.
Η σκηνική της παρουσία αντάξια και πλήρως αρμονισμένη με την θεατρική και υποκριτική μάτια ενός γεμάτου καλλιτέχνη που δεν περιορίζεται μόνο στη φωνή και στα τραγούδια, αλλά και στη ψυχή αυτών!
Άκουσα για πρώτη φορά ζωντανά το “Θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες” έπειτα από εκατοντάδες live που δεν έχω πάει στη ζωή μου και αυτό το απρόσμενο, είναι η μαγεία των ζωντανών εμφανίσεων. Ναι, έτσι με μάσκες και αποστάσεις. Είναι κακό και ξένο και ελπίζουμε να μην συνηθίσουμε να αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον.
Μαζί της οι υπέροχοι
Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Σταύρος Καβαλιεράτος και Μιχάλης Ατσάλης
Η Ρίτα μας έφερε κοντά εχθές. Μας έλειψε πολύ και μας αποζημίωσε με το παραπάνω. Σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον λόγω μέτρων, η Ρίτα έριξε την αστρική της σκόνη και μας ταξίδεψε μακριά.
Έστειλε και ένα βλέμμα ψηλά στον ουρανό, στον κύριο Θάνο. Μας λείπει πολύ. Δεν θα σταματήσει να μας λείπει. Ο κύριος Θάνος έδειξε τον δρόμο στην Ρίτα και αυτή τον βαδίσει περήφανα και σίγουρα.
Αποχαιρέτησε και τον μεγάλο Μίκη με το “Δρόμοι παλιοί”
Ήταν υπέροχα εχθές!
Καλή αντάμωση!Διαβάστε ακόμα…

Συνέντευξη | Η Ρίτα Αντωνοπούλου μιλάει στις www.mousikesebeeries.gr