Μπορεί να μη θυμίζει σε τίποτα προηγούμενα καλοκαίρια, με τις εκατοντάδες συναυλίες και τα μεγάλα φεστιβά, αλλά σιγά σιγά δείχνει κάτι να κινείται. Η πανδημία του covid-19 άλλαξε τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα περισσότερα πράγματα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Οι αρχικές προβλέψεις ήταν αρκετά δυσοίωνες όσο αναφορά τον χώρο των θεαμάτων, αλλά όσο περνάει ο καίρος κάτι δείχνει να προσπαθεί να γίνει. Δεδομένο λοιπόν οτί οι συναυλίες εν προκειμένω, θα ξεκινήσουνε απο την 1η Ιουλίου και δεύτερο δεδομένο πως τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας (Release, Ejekt, Rockwave etc.) αναβλήθηκαν για του χρόνου το καλοκαίρι, ας δούμε τι έχει ανακοινωθεί επίσημα ως τώρα!
Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μία ματιά σε αυτά που θα γίνουν και φυδικά μη ξεχνάμε πως βάσει των μέτρων προστασίας που έχουν παρθεί απο την κυβέρνηση, ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τα live δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 40% της πληρότητας του χώρου, με ότι αυτό συνεπάγεται!
Το μοναδικό ουσιαστικά φεστιβάλ που επίσημα έχει ανακοινωθεί είναι το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (Εδώ μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα). Οι ελληνικές συναυλίες που θα φιλοξενηθούν θα είναι τρείς. Ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο “Τους προβολείς στήσε” με τις συμμετοχές των Ρίτα Αντωνοπούλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης. Στο ίδιο φεστιβάλ θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Νίκο Βελιώτη για να μας παρουσιάσουν τον δίσκο που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες πρίν “Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων”. Η τρίτη συναυλία είναι αυτή της Μόνικα με τίτλο Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο.
Απο φεστιβάλ θα έχουμε και το Φεστιβάλ Λυκαβηττού 7 -20 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα.
Απο κεί και πέρα ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει με την Ταράτσα του Φοίβου, στο Άλσος στο Πεδίο Του Άρεως αυτή τη φορά. Μαζί του ο Θανάσης Αλευράς και πλείαδα καλλιτεχνών. Πρώτη καλεσμένη η Νατάσσα Μποφίλιου και έναρξη 23 Ιουλίου.
O Ορφέας Περίδης ξεκινάει εμφανίσεις με τον εξαιρετικό Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Εμφανίσεις ανακοίνωσε και ο Γιάννης Κότσιρας, όπως επίσης μαζί θα βαδίσουν και ο Βαγγέλης Γερμανός με την Μιρέλα Πάχου.
Ανακοινώθηκε το Urban Athens Festival , ένα διήμερο φεστιβάλ στο χώρο του Terra Vibe με τη συμμετοχή των Villagers of Ioannina city, Rotting Christ, Planet of Zeus & Πυξ Λαξ. Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα για το Urban Festival αλλά και για Long beach στη Θεσσαλονίκη
Προς το παρόν αυτά. Η σελίδα θα ανανεώνεται και θα σας ενημερώνουμε καθημερινά!
Διαβάστε ακόμα…