Η Κλέλια Ρένεση τα χώνει στην κυβέρνηση και εμείς συμφωνούμε μαζί της!

“…Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, κ δεν έχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ένα νόμο μετα τον άλλο, κ δεν ιδρώνει τ αφτί τους. Όσο για την απάντηση «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζέτα Δούκα, είδαμε όλοι ποσό σοβαρά έλαβε υπόψιν τα αιτήματα της-μας. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγέλευα σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη κ σιγή από το Μάξιμου, κ το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουληκιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετα θανατον.

Ενα κράτος «προνοίας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, την αλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλά επειδή «μπορεί» μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

Βιτρίνες- αρμοδιοι- εισαγγελείς- βουλευτές- πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορια ως «το παρεακι που τάιζέ τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας» .. κ αυτην την ιστορία θα την πουμε στα παιδιά μας, κ αυτά στα δικα τους παιδιά.

Απο αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλυτώσετε, οσο κ αν κάνετε την ανήξερη παιδουλα. Μην ξεχνάτε:

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ»

Διαβάστε ακόμα…

Κλέλια Ρένεση : “Κύριοι της κυβέρνησης , θελει σοβαρότητα η κατάσταση, κ οχι μπραβιλίκια”

ΓΑΥΔΟΣ | Νίκος Στρατάκης – Κλέλια Ρένεση | Νέο Τραγούδι