ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΣΦΙΓΓΑ

Έβαλε μπρός το βανάκι του, μάζεψε και την παρέα του, ήρθαν και οι φίλοι του, έκανε και τη “Γύρα” του και ο Μάνος Παπαδάκης έφτιαξε μια βραδιά δικιά του. Την ευχαριστήθηκε όπως είπε και απο το μικρόφωνο και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς!Κυριακή βράδυ στη Σφίγγα, ο Μάνος έβαλε στις αποσκευές του το νέο του cd-van και ήρθε απο την όμορφη Κρήτη να μας το παρουσιάσει. Έπαιξε νομίζω όλα τα κομμάτια του δίσκου αλλά και άλλα. Αγαπημένα του αλλά και αγαπημένα μας. Πορτοκάλογλου, Καββαδία, Παπακωνσταντίνου, Παχαλίδη, Πανούση, Μιλιώκα, Ελευθερίου και πολλά ακόμα. Ρόκ καταστάσεις. Στα μισά του Δρόμου ανέβηκε και ο Γιοκαρίνης και όλα έγιναν Rock ‘n Roll. Είπανε μαζί τα “Τα Ρολόγια όλου του κόσμου”, ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιοκαρίνη που είναι στο νέο δίσκο του Μάνου, είπανε και το Νοσταλγό του Rock ‘n Roll και ήρθε η αποθέωση.

Λίγο πρίν το τέλος της βραδιάς ήταν η σειρά της Μαριάννας Πολυχρονίδη να ανέβει στη σκηνή. Φίλοι απο την Κρήτη με τον Μάνο Παπαδάκη. Είπε εξαιρετικά το Συ με ‘μαθε πως αγαπουν , είπαν και τη Νεράιδα του Σφεντόνη (παραδοσιακό Κρήτης) και ομόρφυνε κι άλλο τη βραδιά.

Ο Μάνος Παπαδάκης είναι ένας ευγενικός άνθρωπος, με φωνάρα και με δυνατή παρουσία στη σκηνή. Αν καταφέρεις να πάρεις και λίγη απο τη θετική αύρα που αποπνέει, τότε σίγουρα θα περάσεις τέλεια όπου κι αν τον πετύχεις.

Καλή αντάμωση.