Η Γύρα, είναι ένα μουσικό πρότζεκτ το οποίο κρατά γερά τώρα και περίπου έξι χρόνια. Με το βανάκι μας, ένα παλιό Vw t3, ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα, έχοντας μέσα όλα μας τα όνειρα, τα τραγούδια μας και όλο τον μουσικό μας εξοπλισμό!

Η Γύρα το 2019, έγινε και δίσκος (τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε και εδώ και στη σελίδα μας στο Facebook – Manos Papadakis) στην πιο πρωτότυπη συσκευασία στην ιστορία του cd, ένα cd μέσα σε ένα χάρτινο βανάκι! Αποφασίσαμε μέσα στο 2021, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, που κάθε πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα δυστυχώς έχει σχεδόν απαγορευτεί, να καλέσουμε αγαπημένους φίλους και να «γυρίσουμε» παρέα μέσα στο βαν, να συζητήσουμε και να τραγουδήσουμε, χωρίς «σενάριο» και πρόβες. Αυθόρμητα και πηγαία.

Οι καλεσμένοι της Γύρας, είναι άνθρωποι της μουσικής και της τέχνης που εκτιμάμε και αγαπάμε. Που στηρίζουμε και μας στηρίζουν. Σας καλούμε σε μια Γύρα με το δικό μας magic bus…καλή θέαση!

Μάνος Παπαδάκης

Στο πρώτο van live session καλεσμένος είναι ο Νίκος Στρατάκης. Επόμενοι καλεσμένοι, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (Χαίνηδες), Λουδοβίκος Των Ανωγείων, Social Waste κ.α.


Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται εντός και πέριξ του βαν, γίνεται χρήση πολλαπλών καμερών, μικροφώνων , drone και άλλων τεχνικών μέσων. Στις κάμερες και στην λήψη είναι οι αγαπημένοι φίλοι : Ηρακλής Πακιουφάκης (βίντεο editing-μοντάζ-drone) Μιχάλης Καψάλης Στην ηχοληψία ο υπέρλαμπρος ηχολήπτης και πάντα αγαπημένος φίλος : Σπύρος Ρουμελιώτης Στο τιμόνι, τις ερωτήσεις και την κιθάρα, η αφεντομουτσουνάρα μου… Παραγωγή – ιδέα – εκτέλεση παραγωγής : mega lakos productions – Μάνος Παπαδάκης


Διαβάστε ακόμα…

Συνέντευξη : Ο Μάνος Παπαδάκης στις www.mousikesebeeries.gr

Μάνος Παπαδάκης – Rock ‘N Roll Τύπος