Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 , κάπου εκεί στις 21:30 στο Yiani-Terazza, πάροδος Δρακόπολου, κάθετος Ρήγα Φεραίου, Πάτρα.

Σάββατο 7Απριλίου 2012 ,γύρω στις 21:00 στο γνωστό μας Six D.O.G.S Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι ,Αθήνα +guest Marietta Fafouti

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς από την AntelmaMusic ,και ενώ έχουνε ηδη αρχίσει και ”καταλαμβάνουν χώρο” σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πρωτεύουσας, οι Minor Project έρχονται να μας παρουσιάσουν τις μελωδίες του In Colors στην καρδιά της πόλης που τους ένωσε μουσικά, την Πάτρα. Την βραδυά θα ανοίξουν οι Carte Postale με τη νέα τους δουλειά.

Οι Carte Postale εμφανίστηκαν πριν 3 χρόνια, από τότε δεν τους είδε ποτέ κανένας, μόνο τους άκουσαν κάποιες φορές. Την Πέμπτη μέρα του Απρίλη(ακριβώς 3 χρόνια μετά!!!) έχουν αποφασίσει να ξαναεμφανιστούν ζωντανά… Σχεδόν όλα είναι διαφορετικά από τότε για αυτούς.
Κόσμος ήρθε και κόσμος έφυγε, τραγούδια φτιαχτήκαν και τραγούδια σταμάτησαν να παίζουν .
Το θέμα είναι απλό, τους Carte Postale:

Nefeli: Vocals
undo_an: piano, guitar, toy piano
Kostas: Accordion
Xristos: Trumpet
Gerasimos: Double bass
Giorgos: Drums

πλέον θα μπορεί να τους ακούσει κ να τους δει κανείς πιο συχνά!

Οι Minor Project προέκυψαν. Ο Στάθης είχε τα τραγούδια, αλλά δεν είχε μουσικούς. Έγιναν μπάντα για ένα live και έμειναν. Οι Minor Project δεν είναι από την Πάτρα. Είναι και από εκεί. Οι Minor Project δεν λέγονται Great Minor και ας έκαναν δισκογραφικό ντεμπούτο με αυτό το όνομα από τυπογραφικό λάθος. Οι Minor Project δεν πήγαν το υλικό τους ποτέ σε δισκογραφικές. Διάλεξαν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους το δίσκο τους και να τον κυκλοφορήσουν από την Antelma Music του Στάθη Δρογώση. Που πάει να πει ότι μπορείς να το κατεβάσεις και δωρεάν. Υπάρχει όμως και στα δισκάδικα. Και έχει και ωραίο εξώφυλλο. Και τους στίχους. Άμα θες να τους μάθεις απέξω. Οι Minor Project παίζουν στα ραδιόφωνα. Τους αγάπησαν όσοι παραγωγοί έχουν απομείνει. Οι Minor Project είναι φοιτητές και ευτυχώς βλέπουν ακόμα την ζωή χρωματιστή. In Colors που λένε. Το πρώτο τους album παρουσιάζουν στις 7 Απριλίου στο six d.o.g.s. Μαζί τους θα είναι και η «Μαριέτα μας».

Ελεύθερη είσοδος

Χορηγοί Επικοινωνίας : Happy Week, Μελωδία Πάτρας, Σκαι Πάτρας, Mojoradio ,UpFm ,PatrasEvents ,Παλμός