Απόστολος Ρίζος • Gazarte Ταράτσα
Δευτέρα 27 Ιουλίου

Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται στην ταράτσα του #Gazarte, για μία και μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, με το μουσικό project “minimals”!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, μαζί με την έθνικ – τζαζ μουσική παρέα του, εξαφανίζουν τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών, αφήνοντας στο ρυθμό, το συναίσθημα, τη θεατρικότητα και τη δεξιοτεχνία, τον πρώτο λόγο. Σημαντικές στιγμές της προσωπικής δισκογραφίας του Απόστολου, συναντούν τραγούδια από όλες τις γειτονιές του ελληνικού τραγουδιού, που προσεγγίζει ερμηνευτικά και ενορχηστρωτικά με τον προσωπικό του τρόπο.

O Απόστολος Ρίζος, συμπληρώνει φέτος είκοσι χρόνια από το ντεμπούτο album του με τον Νίκο Ζούδιαρη και το κλασικό πλέον, «Τι να θυμηθώ». Στο διάστημα αυτής της πορείας, έχει εκδόσει πέντε προσωπικά album, έχει πραγματοποιήσει πολλές συμμετοχές σε έργα σημαντικών δημιουργών και αξιόλογες συναντήσεις επί σκηνής (Νίκος Ξυδάκης, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Ανδρέου, Γιάννης Κούτρας, Γιώργος Καζαντζής, Γιώργος Χατζηπιερρής), αλλά και ιδιαίτερα αφιερώματα, με πιο πρόσφατο το «Σ’ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο». Τα τραγούδια από το νέο προσωπικό album που ετοιμάζει αυτό το διάστημα,
κυκλοφορούν σταδιακά.

Στο #Gazarte επιλέγει να μας συστήσει το δεύτερο τραγούδι από το νέο κύκλο τραγουδιών του, που τιτλοφορείται “Πέρα από τα γνώριμα” και κυκλοφόρησε πρόσφατα, συνοδευόμενο από ένα Video Art Clip, βασισμένο σε εικαστικό έργο του Tim Roeloffs, “πρεσβευτή” της καλλιτεχνικής κατάληψης, Kunsthaus Tacheles του Βερολίνου. Προβολές με τα αλληγορικά εικαστικά έργα και φωτομοντάζ του φημισμένου καλλιτέχνη, σκηνοθετημένα πάνω στην παράσταση του Απόστολου Ρίζου, θα δούμε και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στην ταράτσα του Gazarte.

Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο – bass effects
Νίκος Κασσαβέτης: Τύμπανα
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops
Visual Concept & Προβολές: Τάμμυ Τσέκου
Παραγωγή: Άγγελος Γρίσπος – Artonica Productions

Απόστολος Ρίζος official links:
YouTube playlist: http://rlu.ru/oAq
YouTube Official Channel:
https://www.youtube.com/ApostolosRizos
Facebook page:
https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage
Website: www.apostolosrizos.gr

************

Γενικής Είσοδος: 10€
***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30

Διάθεση Εισιτηρίων:
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

#TinKanameTaratsa | LIVE SESSIONS 🎶