ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
LIVE
ΙΛΙΟΝ PLUS

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου η μουσική σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus υποδέχεται τον Γιάννη Παπαγεωργίου για (ή σε) μία συναυλία – προάγγελο του επερχόμενου προσωπικού του δίσκου που θα κυκλοφορήσει από τη Minos Emi.
Έπειτα από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Από τη σιωπή στη σιωπή”, αλλά και τα πιο πρόσφατα digital singles (“Σε μια βαλίτσα”, “Της ψυχής σου τα κοράλλια”, “Το μπάνιο”), επιθυμεί να μοιραστεί με τον κοινό, ζωντανά και πάλι, τις μουσικές και τους στίχους του.
Τις πλούσιες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, τις οποίες επιμελείται ο ίδιος, ντύνει με τον ήχο της μία πολυπληθής μπάντα που βασίζεται στα έγχορδα μουσικά όργανα.
Πέραν του προσωπικού και πρωτότυπου ρεπερτορίου του Γιάννη Παπαγεωργίου θα ακουστούν και επιλεγμένα τραγούδια από τα πιο σημαντικά ράφια του ελληνικού ρεπερτορίου, από την παράδοση και αγαπημένους του συνθέτες- τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Μπάτης, ο Άκης Πάνου και ο Νίκος Παπάζογλου.
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr
και στο παραδοσιακό καφενείο “Οι Θεσσαλοί” (Μελενίκου 2, Βοτανικός).
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Παπαγεωργίου: ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Βασίλης Ζιγκερίδης: κανονάκι
Γιάννης Κονταράτος: βιολί, lap steel guitar
Δέσποινα Σπανού: βιολοντσέλο, τραγούδι
Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο
Θανάσης Τσακιράκης: ντραμς
Γιάννης Ταβουλάρης: ηχοληψία
Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: “Οι Θεσσαλοί”

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ


Εισιτήριο: 10 ευρώ
Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό). Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 21.30

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510
Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Διαβάστε ακόμα…

Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου | Λωβ να σου… | Valentine’s Day