αφίσα(1)Ο Λάκης Χαλκιάς και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης
στο Ρυθμός Stage
Παρασκευή 20 και 27 Μαρτίου
Παρασκευή 3 Απριλίου

Η διεύθυνση της μουσικής σκηνής “Ρυθμός Stage”, αποφάσισε να τους ενώσει  για να μπορέσουν οι φίλοι και θαυμαστές τους να τους απολαύσουν.
Ο Λάκης Χαλκιάς και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, για τρεις Παρασκευές (20/3, 27/3 και 3/4), υπόσχονται “ημέρες με μουσικούς θησαυρούς πνευματικής ανάτασης,  που ανυψώνουν το πνεύμα και αντανακλούν, τα τραγουδιστικά έργα των δύο καλλιτεχνών,  έναν κόσμο δημιουργικής ανάτασης για το κοινό”. Έχουν κατακτήσει, εδώ και 40 χρόνια, μία ξεχωριστή θέση στο μουσικό πάνθεον  ως ιδιαίτερες και σημαντικές προσωπικότητες – φωνές τραγουδιστικής έκφρασης,  μοναδικές στο είδος τους με αφετηρία το ελληνικό τραγούδισμα, στον παγκόσμιο φωνητικό χώρο.
Οι δυο παλιοί φίλοι και συνεργάτες για 43 χρόνια, είναι από δυο κορυφαία και ξεχωριστά μουσικά τζάκια – στέκια της χώρας μας, την Ήπειρο και την Κρήτη. Είναι σαν δυο Δωρ[box type=”bio”] Ο Διαγωνισμός διαεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook (https://www.facebook.com/mousikesebeeries.gr)[/box] ως και σε άλλους μεγάλους ποιητές και συνθέτες . Οι ίδιοι εξακολουθούν να εκφράζουν με μοναδικό τρόπο τους γενέθλιους τόπους  με τα κορυφαία μουσικά ιδιώματα της Ηπείρου και της Κρήτης.  Ο καθένας τους εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του λαού μας,  με την ξεχωριστή ερμηνευτική τους αλλά και καθαρά προσωπική σφραγίδα.

Κάθε εμφάνισή τους είναι και ένα πολιτιστικό γεγονός, για τα μουσικά δρώμενα.  Το πρόγραμμά τους θα είναι “εφ’ όλης της ύλης”, αφού θα μας ταξιδέψουν μέσα στο χώρο και στο χρόνο με θαυμάσιες επιλογές τραγουδιών. Θα ακουστούν να ερμηνεύουν τραγούδια μεγάλου φάσματος της ελληνικής μουσικής, αλλά συγχρόνως θα μας αποκαλύψουν μέσα από το δημοτικό τραγούδια διαμάντια από διάφορα μέρη της αγαπημένης μας πατρίδας.
Μουσικές βραδιές, μυσταγωγικές, γεμάτες Ελλάδα, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.  Βραδιές για να θυμηθούμε και να πάρουμε ανάσες ζωής και δύναμης για τη δημιουργία στην καθημερινότητά μας και τους αγώνες για τη ζωή που διεκδικούμε.

Ρυθμός Stage
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
http://www.rythmosstage.gr/
Τηλ: 210 9750060