ΤΟ STAGES A/LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ PAVLOS PAVLIDIS TRIO ΣΤΟ PRINCIPAL CLUB THEATER

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 28.03.2021 ΣΤΙΣ 21:00

ΤΟ STAGES A/LIVE ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00, O ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΣΙΩΤΑ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ, ΤΙΣ ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΟ, ΖΩΝΤΑΝΕΥOΥΝ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ PRINCIPAL CLUB THEATER ΣΤΟ YOUTUBE CHANNEL ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΡΡΗ.

Κλασικά τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που έγραψαν ιστορία, αποκτούν νέα δυναμική. Αποδομούνται και χτίζονται ξανά εκ του μηδενός. Μαζί με τον Φώτη Σιώτα στο βιολί, τις λούπες και τα φωνητικά, και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, ανεβαίνουν στη σκηνή του Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και μας ταξιδεύουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη. Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:00 στο Onassis Channel στο YouTube, τρεις σπουδαίοι μουσικοί πειραματίζονται με τον ήχο, επαναπροσδιορίζουν τη μουσική του χθες και δημιουργούν την ανεξάρτητη ροκ του σήμερα. Αυτό το STAGES A/LIVE δεν θα μοιάζει με κανένα.

Ο Παύλος Παυλίδης επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες χαράζει με τους δικούς του όρους μια ανήσυχη, ιδιοσυγκρασιακή πορεία, με κάθε προηγούμενο της βήμα να οδηγεί με τόλμη στο επόμενο. Όπως τώρα που στράφηκε στον Φώτη Σιώτα, έναν σπουδαίο -avant garde και όχι μόνο- βιολιστή και παλιό του γνώριμο από την Θεσσαλονίκη και με τον μπασίστα Δημήτρη Τσεκούρα να συμπληρώνει το παζλ. Κιθάρα, βιολί, λούπες και μπάσο στην υπηρεσία ενός τρίο που πειραματίζεται πάνω στην πρώτη ύλη του πολυσχιδούς σώματος δουλειάς του Παυλίδη μέχρι τώρα, με τα κλασικά του τραγούδια να αποκτούν νέα δυναμική και σε ορισμένες περιπτώσεις να χτίζονται ξανά εκ του μηδενός, χωρίς να αποδομείται η κεντρική ιδέα της τραγουδοποιίας του Παύλου Παυλίδη.

Διαθέσιμο έως 09.05.2021

Διαβάστε ακόμα…

Ο Παύλος Παυλίδης μέσα από τον φακό των Μουσικών εbeerιών