Μεγάλη έκπληξη περιμένει το κοινό της Αθήνας το Σάββατο 23 Ιουνίου. Η τηλεοπτική σειρά “Sons of Anarchy” (σ.σ ΕΠΟΣ!) που έχει κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο, έχοντας εκατομμύρια φανατικούς να την παρακολουθούν και που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στη χώρα μας, πρόκειται να προσομοιωθεί στη σκηνή του Gagarin 205, από το ελληνικό της fan club http://www.facebook.com/groups/222748867831693/.

Ένα τεράστιο ροκ party γεμάτο happenings, βασισμένο στην αγαπημένη σειρά  Sons of Anarchy, που υπόσχεται πολλά. Και το όνομα αυτού : Sounds of Anarchy ..

Ένα αφιέρωμα στην classic rock σκηνή με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη δεκαετία των 60΄s μέχρι και σήμερα. Το σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει μια ομάδα ταλαντούχων χορευτριών οι οποίες έχουν αναλάβει να απογειώσουν το κέφι, χορεύοντας στους ρυθμούς του party….

Ρόλο που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια καλά πρόκειται να παίξει στη βραδιά ο αγαπημένος μας  Στάθης “Skylos” Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει και θα κυριαρχήσει στα decks.

Στην σκηνή του Gagarin 205 θα εναλλάσσονται οι :
719
G. Bilios & Puzzle
Phase Reverse
Guest: Johnny Vavouras & Vavoura Band για να ζωντανέψουν αγαπημένα κομμάτια των Led Zeppelin, Doors, Rolling Stones, Lynard Skynard, Jefferson Airplane, Cream, Jimmy Hendrix, Pink Floyd, AC/DC και πολλών άλλων..

SOUNDS OF ANARCHY
719, G. Billios+Puzzle, Phase Reverse, Johnny Vavouras & Vavoura Band
DJ set Στάθης Παναγιωτόπουλος
Σάββατο 23 Ιουνίου
Doors Open 21.30
Είσοδος: 12 ευρώ
THE LEGENDS ARE STILL ALIVE

Οργάνωση Παραγωγής : Anima Sacra

Για όσους δε ξέρουν τι εστί Sons of Anarchy, δείτε το παρακάτω trailer


http://www.youtube.com/watch?v=IqVqCSLZL1s&feature=related