Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Κυρμιζή παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι – music video από το EP «Κάκτοι ΙΙ», το οποίο σύντομα θα βρίσκεται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και την ουσία πρόκειται για τη συνέχεια του EP «Κάκτοι Ι», που είχε κυκλοφορήσει πριν δυο χρόνια.

Το ιδιαίτερο τραγούδι «Στη Νύχτα Ανήκεις», σε μουσική και στίχους της ίδιας, εμπνευσμένο από το ποίημα του Άγγλου ποιητή, Ουίσταν Χιου Ώντεν, «Leap Before You Look», φωτίζει τη ζωή του καλλιτέχνη και μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Στο noir comic βίντεο, σε ιδέα και μοντάζ της ίδιας της Κατερίνας, συμμετέχουν καλλιτέχνες και φίλοι που έπαιξαν για χάρη της «Κλέφτες κι Αστυνόμους», στέλνοντας μήνυμα για #Μετακίνηση6, τον Απρίλιο της καραντίνας.

Η Κατερίνα Κυρμιζή, με funky-pop ρυθμούς και καταιγιστικό λόγο, σε καλεί να γίνεις Αστυνόμος Σαΐνης, να βρεις το λάθος στο ολοκαίνουργιο τραγούδι και music video «Στη Νύχτα Ανήκεις», να στείλεις μήνυμα στο kyrmizi@gmail.com και – αν απαντήσεις σωστά – να λάβεις το δώρο σου : το νέο EP «Κάκτοι ΙΙ» στο inbox σου!

Κάκτοι ΙΙ > https://katerinakyrmizi.hearnow.com/
Κάκτοι Ι > https://smarturl.it/KaktoiIEP

Διαβάστε ακόμα…

Ακούμε Νέα Τραγούδια | Κατερίνα Κυρμιζή – Αύριο

Κατερίνα Κυρμιζή “ΚΑΚΤΟΙ I” | Nέα Κυκλοφορία