Δυστυχώς επικαιρότητα δεν υπάρχει και βρήκαμε την ευκαιρία να σκαλίσουμε λίγο το αρχείο μας και να βρούμε μερικές στιγμές, στη χρονιά που διαννύουμε, που μας βρήκε σε κάποια μουσική σκηνή ή συναυλία. Ναι, υπήρχαν και αυτές οι στιγμές μέσα στο 2020, όσο και με τα τωρινά δεδομένα αυτό φαντάζει αρκετά μακρινό. Καταφέραμε να βρεθούμε σε περίπου 20 live και σας παρουσιάζουμε τα 12 απο αυτά μέσα απο φωτογραφίες & video. Πάμε να δούμε αυτές τις στιγμές μέσα απο το φακό των Μουσικών εbeerιών.

 • Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Η ελληνική Ροκ σκηνή γιορτάζει, που αλλού, φυσικά στο Κύτταρο. Magic de Spell, Υπόγεια Ρεύματα & Ενδελέχεια (Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης) μοιράζονται τη σκηνή του κατάμεστου, θρυλικού Κύτταρου και μας απογειώνουν.
  Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς.
 • Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Ο στιχουργός Άρης Δαβαράκης διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια και προσκαλεί φίλους και τα παρουσιάζει στο Άλσος
  Καλεσμένοι εκείνη τη Δευτέρα : Γιώργος Νταλάρας, Κώστας Μακεδόνας, Κατερίνα Μακαβού, Βίκυ Καρατζόγλου, Παντελής Καλαμάκης, Σταύρος Νιφοράτος.
  Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς.
 • Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Οι Villagers Of Ioannina City, τιγκάρουν απο άκρη σε άκρη το κλειστό του Tae Kwon Do και ζουν τη μεγαλύτερη βραδιά της ζωής τους, μέχρι την επόμενη φυσικά!
  Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς. Για περισσότερα video, πατήστε εδώ!

ZISIS PHOTOGRAPHY
 • Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Οι Locomondo στήνουν ακόμα ένα θεότρελο αποκριάτικο party στο Κύτταρο φυσικά!
  Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς.

 • Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Ο Σπύρος Γραμμένος κάνει ΠΑ ΤΑ ΓΟ κάθε παρασκευή στο απέναντι του Σταυρού Του Νότου και τη συγκεκριμένη Παρασκευή έχει καλεσμένη τη Νατάσσα Μποφίλιου. Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς! Για περισσότερα video, πατήστε εδώ!

 • Τετάρτη 22 Ιουλίου. Ο Παύλος Παυλίδης ντουέτο με τον Φώτη Σιώτα στην πρώτη μας συναυλία εν καιρώ covid19. Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς.

 • Σάββατο 25 Ιουλίου. Η ελληνική ροκ σκηνή στην Τεχνόπολη και εμείς ξανά απο κάτω φυσικά. Magic De Spell, Υπόγεια Ρεύματα, Ενδελέχεια για ακόμα μία φορά και η φλόγα της ελληνικής ροκ μουσικής να καίει δυνατά! Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς! Για περισσότερα video, πατήστε εδώ! Οι φωτογραφίες είναι του Proxima Estacion Esperanza, για τις www.mousikesebeeries.gr

 • Τρίτη 28 Ιουλίου. Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει το βιβλίο “Μέρες αδέσποτες…στο σιδερένιο νησί” στον προαύλιο χώρο του Polis art cafe.

 • Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου. Ο Σωκράτης Μάλαμας κάνει μια σειρά ακουστικών live. Μαζί του ο Δημητρής Λάππας, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Γιάννης Μάλαμας και φυσικά κάνει και μία στάση στην Τεχνόπολη. Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς.

 • Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ακριβώς βραδιά σειρά στην Τεχνόπολη παίρνει η Ματούλα Ζαμάνη. Ήμασταν και εκεί! Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς. Οι φωτογραφίες είναι του Proxima Estacion Esperanza, για τις www.mousikesebeeries.gr
 • Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου. Οι πολυαγαπημένοι μας Χαίνηδες στην σκηνή της Τεχνόπολης για ακόμα μία μυσταγωγική βραδιά. Διαβάστε εδώ το review της βραδιάς. Οι φωτογραφίες είναι του Proxima Estacion Esperanza, για τις www.mousikesebeeries.gr. Για περισσότερα video πατήστε εδώ!

 • Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Η λαμπερή Ελεωνόρα Ζουγανέλη γεμίζει την Τεχνόπολη με χρώματα και μουσικές. Οι φωτογραφίες είναι του Proxima Estacion Esperanza, για τις www.mousikesebeeries.gr.

*Η αρχική φωτογραφία του άρθρου είναι απο τον επίσημο λογαριασμό της Τεχνόπολης
**Επιμέλεια άρθρου Θάνος Τεγόπουλος